Livrare si plata


In urma primirii comenzii dumneavoastra, in cel mai scurt timp veti primi un e-mail de confirmare, dupa care colegii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra telefonic. Comenzile neconfirmate nu se vor onora!

Toate produsele prezentate in acest magazin online www.cosuridinrachita.ro se livreaza din stoc, in limita stocului, in 24- 48 ore de la confirmarea comenzii, sau realizam pe comanda in termenul de executie comunicat de noi, in Bucuresti si zonele limitrofe transportul fiind asigurat de noi contra cost si in tara prin curier rapid.

Oferta de produse si preturile aferente acestora sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata, costuri de productie, taxe si furnizori de materie prima. Eventualele modificari de pret fata de cele prezentate pe site in urma analizarii cererii clientului la produsele pe comanda vor fi comunicate clientului. si se vor pune in realizarea numai dupa acceptul acestuia prin e-mail ori in urma semnarii unui contract.

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

- certificat de calitate, dupa caz;
- factura in original;
- chitanta, dupa caz;
- certificatul de garantie, dupa caz;

Livrarea comenzilor se face de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 18:00. In cazuri speciale putem livra si in extraprogram.

Comanda minima

Nu impunem clientului o comanda minima la majoritatea produselor, cu exceptia anumitor articole, din motive de costuri de productie si logistica. La produsele unde exista o comanda minima nu se vor putea comanda in cantitati mai mici decat cele specificate in pagina articolului. Produsele sunt disponibile in limita stocului sau realizam pe comanda. 

Important! Comenzile cu articole realizate la cerere se vor plati integral in avans!


Cum platesc?

Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face astfel:
-  plata in numerar (la livrare) pentru persoane fizice si juridice.
-  prin banca cu ordin de plata pentru firme si companii, in urma unui contract de colaborare. In acest caz livrarea se va efectua ulterior confirmarii platii.