Despre noi

                                                             MESTESUG POPULAR PREMIUM - IMPLETITURI GYANA

     Ecologici si traditionali! In primul rand protejam natura. Materia noastra prima o reprezinta rachita, papura, panusa si lemnul, toate fiind materii vegetale biodegradabile. Asta nu inseamna ca nu sunt rezistente si durabile, durata lor de viata poate fi extinsa prin protejarea lor tratandu-le cu diferite solutii de protective (ulei de in, lac, vopsea) si ferindu-le de intemperii (ploi, umiditate ridicata, expunere la soare pe termen lung, inghet). Respectam legislatia romaneasca si standardele europene de productie ecologica.

     Produse premium de calitate! Nu suntem singuri, pe piata se mai gasesc produse asemanatoare, de la cele produse in China pana alti producatori locali, insa punctele noastre forte sunt urmatoarele:

-          Realizam articolele noastre proprii, modele ce alti producatori nu le confectioneaza.

-          Avem produse de serie, ce se pot regasi in permanenta la noi pe stoc.

-          Material prima este de calitate, selectam rachita si alegem doar nuiele ce indeplinesc criteriile noastre de selectie (rezistenta, elasticitate, culoare).

-          Avem cel mai bun raport calitate/pret pe produs.

-          Executam si articole pe comanda, in functie de modelul si dimensiunile clientului.

-          Dispunem de un departament de reconditionare produse, unde clientul poate aduce diferite obiecte artizanate sau piese de mobilier impletit pentru reconditionare, indiferent daca articolul este fabricat de noi sau nu.

-          Produsele noastre sunt etichetate corespunzator si le livram insotite de factura si Certificat de Conformitate si Calitate.

     Ne desfasuram activitatea in judetul Ilfov cu doua puncte de lucru in localitatile Ciolpani si Cernica.

     Ce confectionam? Cosuri impletite din rachita diferite modele pentru diverse ocazii si intrebuintari : cosuri pentru cadouri, pentru piata si cumparaturi, pentru flori, pentru animale, pentru uz casnic etc. ; mobilier din rachita : scaune, fotolii, canapele, mese, umbrele pentru terase, rafturi diferie modele si dimensiuni ; tavi, cutii si ladite de rachita ; rogojini din papura ; lampadare, fructiere, garduri de nuiele si rachita si multe alte obiecte de artizanat impletite. Putem confectiona si articole ce nu se regasesc in gama noastra de produse, la cererea clientului. Avem produse realizate din rachita procesata sau rachita bruta. Procesul de procesare este unul de durata si include selectarea, fierberea, decojirea si uscarea si se reflecta in pretul produsului finit. Cele din rachita bruta sunt mai rigide si prezinta o rezistenta mai ridicata. Rachita provine din cultura noastra proprie o mare parte, iar restul de la cultivatori din tara.

     Impletiturile din rachita sunt realizate exclusiv manual de catre mestesugarii nostri. Avem in plan dezvoltarea unui proiect de promovare si ucenicie prin care dorim sa facem cunoscut atat aceasta meserie populara cat si produsele impletite traditional.

     Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si firme cu activitati de amenajari, restaurant, terase, baruri, hoteluri pentru articolele de mobilier si decoratiuni. Pentru cosuri colaboram cu cateva retele de hypermarketuri si multinationale pentru comercializarea de cosuri pentru cadouri corporate de Paste si de Craciun, dar avem si parteneri revanzatori. Daca doriti o colaborare en-gros pe termen lung cu noi va rugam sa ne contactati. Avem un program special pentru revanzatori cu discounturi, promptitudine si seriozitate.

      Avem un respect deosebit pentru lucrurile traditionale, mai ales atunci cand acestea vin impreuna cu o incarcatura pretioasa de poveste si mestesug mostenit din strabuni. Am descoperit ca daca reusim sa combinam traditionalul cu modernul acesta combinatie este de multe ori castigatoare. Ne dorim ca Gyana sa devina un brand romanesc de calitate, recunoscut la nivel international.Incercam sa oferim publicului roman posibilitatea de a avea cosuri din rachita atat in casa, pe bicicleta sau la un picnic cu prietenii si familia, in tendinte, dar care sa pastreze traditia romaneasca vie.

      Brandul Gyana pune in evidenta atat cosuri traditionale din rachita cat si cosuri speciale: cosuri de bicicleta, cosuri de picnic, cosuri de copii, cosuri de rufe, cosuri decorative, toate acestea in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori. Pentru evenimente speciale producem cosuri cadou, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri, acestea contin produse traditionale de cea mai apreciata calitate, cu cele mai bune ingrediente si retete traditionale. Gyana produce de asemenea si cosuri din rachita personalizate, in functie de cererea clientului. Clientul isi alege modelul, dimensiunea, culoarea si noi realizam cosul solicitat.

      Livrarea o putem asigura pentru judetul Ilfov si Bucuresti, in tara numai prin firme firme de curierat rapid, costurile de livrare fiind suportate de client.